HEBESİBE SÜRME

inorma yapı sistemleri 


BODRUM HEBESİBE SÜRME

Bodrum Akdeniz Bölgesinde yer alan Muğla ilimize bağlı turistik bir ilçemizdir. Akdeniz sahiline sıfır bir yerleşim yeridir. Reel nüfusu az olsa da yaz kış turizme açık bir ilçe olduğundan dolayı her daim kalabalıktır. Ancak yoğunlukla yaz ve sonbahar başlarında turist bulunmaktadır. Yaz aylarında daha çok yerli turist bulunur. Çünkü yerli turist tatile çıkmak için okulların kapanmasını bekler. Bu nedenle okullar kapanır kapanmaz yerli turist için tatil başlar. Okulların kapanması ile de yerli turist azalır yerini yabancı turistlere bırakır.

Bodrum iklim olarak Akdeniz iklimi etkisi altındadır. Nem yoktur. Bodrum‘da asla terlemezsiniz. Havası çok temizdir. Geceleri serin gündüzleri sıcak ama esintili olur. Asla sıcak sizi sıkmaz. Denizi çok temizdir ve serindir, ferahlatıcıdır. Çok güzel koyları bulunur. Bu koylara ulaşmanız arabasız kişiler için çok rahattır. Hemen her yerine minibüs seferleri bulunmaktadır. Havaalanına yakın olması turistik açıdan çok önemlidir.

Bodrum aynı zamanda tam bir eğlence merkezidir. Hemen her sokağında barlar ve kafeler bulunur. Halikarnas disko meşhur ve kaliteli bir eğlence mekânıdır ve çok eski yıllardan bu yana varlığını sürdürmektedir. Her gün çok güzel tekne gezintileri vardır. Bu tekne gezintileri ile de koyları rahatlıkla görebilir ve denizine girme imkânını yakalarsınız. Teknede yapılan yemekler de çok lezzetlidir. Bodrum evleri beyaz olma özelliği ile bilinir ve hepsinden kırmızı çiçekler sarkar. Bu Bodrum’un özelliğidir.

Bodrum’da bir yazlığınız var ise ve geniş bir verandanız burayı mutlaka Bodrum hebesibe kaplaması ile kapatabilirsiniz. Böylece gündüz güneşe karşı akşamları rüzgâra karşı önlem almış olursunuz. İster açık ister kapalı havanın durumuna uygun şekilde kullanabilirsiniz. Hebesibe sürgülü kapı sistemidir. Pimapen ya da alüminyum kaplama şeklinde kahverengi ya da beyaz renklerde yapılabilmektedir. Camlarını isterseniz renkli yaptırıp hem içerinin görünmesini engellersiniz hem de güneş ışınlarının evinizi çok ısıtıp sizi bunaltmasını engellemiş olursunuz.

Bodrum’da kafeler, oteller, barlar sigara içenler için de verandaya ya da deniz kıyısına açık olan geniş alanlarını Bodrum hebesibe kaplaması ile değerlendirip müşterilerinin rahat etmesini sağlarlar. Sürgülü sistem olduğundan dolayı müşteriler üşüdüğünde rahatlıkla kapatılıp mekân kullanıma uygun hale getirilebilir. Ya da bir sabah kahvaltısında maruz kaldığınız yoğun güneşe karşı renkli camla kaplattığınız hebesibe sürgülü kapınız çekerek kendinizi içeri girmeden ferahlatabilirsiniz.

Bodrum hebesibe kış bahçelerinde de çok kullanılmaktadır. Her ortamda ev ya da işyerleri olsun son derece kullanışlı bir mekanizmadır. Bulunduğu ortamda aynı zamanda şıklık yaratır. Her mevsime uygundur. Alanınızı mevsimine uygun kullanılır duruma getirir. Fiyatları çok caziptir. Uzun yıllar kullanıma açık ve dayanıklıdır. Yağmur, kar ve su geçirmez.   Yere kadar cam olduğundan dolayı dışarıdaki manzarayı mekânınızdan rahatlıkla gözlemleyip rahatlama imkânı verir. Raylı sistemdir ve rahat hareket eder. Çok güç sarf etmenize gerek kalmaz. Çoğunlukla Bodrum gibi turistik bölgelerde tercih edilir. Villa tarzı yerleşim bölgelerinde kullanılır. Oteller de ve kafelerde de tercih edilir.

Kısacası mekânların kullanışlı hale gelmesi için ve müşterilerinizin rahat etmesi için hebesibe sürgülü kapı sistemleri mutlaka tercih edilmeli. Hiç düşünmeden yaptırmanız gereken bir sistemdir. Unutmayın müşterileriniz rahat ederse siz de mutlu olursunuz.
Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

Etiketler

Ahşap Pergola (1) Aluminum Guillotine Window Systems (3) Alüminyum Giyotin Pencere Sistemleri (5) Automatic Guillotine Glass (5) Bioclimatic Pergola (26) Bioclimatic Pergola Automatic Guillotine Glass Bioclimatic Pergola Sistem.. (4) Bioclimatic Pergola Hareketli Küpeşte Sistemleri Pergola Nedir Bioclimatic Pergola Sistem.. (7) Bioclimatic Pergola Hareketli Küpeşte Sistemleri Pergola Nedir Pergola Sistemleri Zip Perde Sistemler (1) Bioclimatic Pergola Hareketli Küpeşte Sistemleri Pergola Nedir Pergola Sistemleri Zip Perde Sistemleri Aluminum Guillotine Window Systems Automatic Guillotine Glass B (1) Bioclimatic Pergola Hareketli Küpeşte Sistemleri Pergola Nedir Pergola Sistemleri Zip Perde Sistemleri Aluminum Guillotine Window Systems Automatic Guillotine Glass Bioclimatic Pergola Sistem.. (2) Bioclimatic Pergola Sistem. Pergola (1) Bioclimatic Pergola Sistem.. (2) Bioclimatic Pergola Sistem..Bioclimatic Pergola (5) Bioclimatic Pergola Sistem.BİYOKLİMATİK PERGOLA SİSTEM .Bioclimatic Pergola (5) Bioclimatic Pergola Sistemi (1) Bioclimatic Pergola System (1) cam kapı (1) cam kapı çeşitleri (1) feriye restorant (1) Fermuarlı Perde (2) Giotin Cam (20) Giotin Glass (2) giyotin cam (2) Giyotin Cam Sistemi (8) Giyotin Pencere Aksesuarları (4) Guillotine Glass System (3) Guillotine Glass Systems (20) Guillotine System (19) Guillotine Window Accessories (1) Hareketli Küpeşte Sistemleri (3) Hareketli Küpeşte System (1) HEBESİBE SÜRME (2) Kış Bahçe Sistemleri Fiyatları (1) kış bahçesi (1) kış bahçesi avantajları (1) Otomatik Giyotin Cam (5) Pergola (1) Pergola Fiyatları (3) Pergola Malzemeleri (3) pergola modelleri (1) Pergola nasıl fiyatlandırılır (1) Pergola Nedir (3) Pergola Resimleri (1) Pergola Sistemleri (4) Pergola Tente (3) Pergola Tente Sistemleri (7) pergola turk (1) pergola turkey (1) pergola türkey (1) Pergola Yapımı (4) PergolaSistemleri (1) PergolaSistemleri_Retractable Pergola Systems _Rolling Roof Sistemi _ Rolling RoofSystem _Bioclimatic Pergola Sistemi _ Bioclimatic Pergola System _Giyotin CamSistemleri _ Guillotine Glass Systems (1) popmpalı cam kapı (1) Rolling Roof (2) Rolling Roof Companies (1) Rolling Roof Inorma (1) Rolling Roof Istanbul (1) Rolling Roof Price (1) Rolling Roof Sistemi (1) Rolling RoofRolling Roof Bodrum (1) Rolling RoofSystem (1) Sistemleri (1) sürme cam balkon (1) Systems (1) Window Systems Automatic Guillotine Glass Bioclimatic Pergola Sistem.. (2) Wood Glass (1) Zip Curtain Fabric (3) Zip Curtain Price (3) Zip Curtain Systems (1) zip perde (4) ZİP PERDE (3) Zip Perde Ankara (7) Zip Perde Antalya (5) Zip Perde Curtain Companies (1) Zip Perde Fiyat (1) Zip Perde Istanbul (3) Zip Perde İstanbul (3) Zip Perde İzmir (3) Zip Perde Muğla (2) zip perde sistemi (2) Zip Perde Sistemleri (2) Zip Roller Blind (1) zip screen (1) Zip Screen System (1) Zip Stor Perde (2) Zipper Curtain (1)

Recent Posts

Please include attribution to with this graphic.

Bioclimatic Pergola